thumb logo tortuguesEl Club d'Atletisme Les Tortugues de la Garriga ja fa temps que té una activitat trepidant. Al marge de totes les proves de diferents disciplines a les que participen els seus atletes, el club garriguenc també organitza les seves pròpies activitats.

Una d'aquestes, la més propera en el temps, és el I Duatló Familiar, que se celebrarà el proper dia 13 d'abril per primera vegada i que ha estat pensada per la nova secció de Triatló de l'entitat, amb la finalitat de donar a conèixer els entorns del poble d'una manera esportiva i lúdica.

Aquest Duatló, de caràcter no competitiu, es farà per parelles i està oberta a tothom. L'única condició és que les parelles estiguin formades per un adult i per un nen. Trobareu més informació en aquest enllaç.

XIX Cursa de Fons

Una altra cita inel·ludible del calendari de les Tortugues és la seva cursa, que enguany arriba a la dinovena edició.

Aquesta es farà el primer dia de maig, i té una distància de 14 quilòmetres. El circuit transcorre pel centre del poble i s'allarga per boscos, camps, camins i corriols de la rodalia. Aquesta prova compta, a més, amb una versió més curta de 7 quilòmetres per als que s'estan iniciant en aquesta disciplina.

Trobareu més informació aquí.

 

blog comments powered by Disqus