Skatepark01Segons informa el web de l’Ajuntament de la Garriga, ja s’ha aprovat el projecte que permetrà al poble gaudir d’un nou skate park ubicat a la zona esportiva de Can Noguera, concretament a la parcel·la de 600m2 del costat de la piscina municipal on fins ara hi aparcaven cotxes en un camp de terra, a la part més propera al riu de l’avinguda Avi Musquera.

L’aprovació, a càrrec de la Junta de govern, va tenir lloc ahir dilluns dia 25 de novembre i, tot i que el disseny que es pot apreciar en la imatge adjunta encara no és definitiu, ja és segur que el nou parc comptarà amb Bowl i zona d’street amb plans inclinats, escales, barana i planter, a més d’una font amb aigua potable i bancs per a seure.

Les feines prèvies a la instal·lació del nou parc estan previstes pel dia 2 de desembre (moviment de terres, preparació de la base, canalització d’aigua per la font i preparació i instal·lació de l’enllumenat, entre d’altres), mentre que la inauguració serà de cara a la primavera. No serà fins al gener, doncs, que es començaran a instal·lar els elements més tècnics.

El cost total de l’operació s’acosta als 60.000 euros i comptarà amb el suport d’una comissió de treball formada per un tècnic municipal i patinadors del poble, que proporcionaran suggeriments a l’empresa constructora, Contratas FER SL, per tal que l’equipament satisfaci les necessitats dels seus principals usuaris.

blog comments powered by Disqus