thumb tast 2La Mitja Marató Granollers – Les Franqueses – La Garriga 2014 comença aquest cap de setmana al nostre poble amb dues activitats destacades, com ho són el “Tast de la Mitja” i la inauguració de l’exposició “La meva Mitja. Imatges”.

Dissabte 26 a les 10.30h el xamfrà de l’avinguda Mil·lenari de Catalunya amb el carrer Jacint Verdaguer del Barri de Ca n’Illa de la Garriga serà el punt de sortida del II Tast de la Mitja, que després de l’èxit experimentat l’any passat enguany repeteix i ja té 3.000 inscrits.

El Tast de la Mitja és una prova atlètica de 10 quilòmetres que comença a la Garriga i que acaba a les pistes d’atletisme de Granollers, pensada per a totes aquelles persones que es preparen per la Mitja Marató del mes de febrer o que s’inicien en l’esport.

El dia següent, diumenge 27 d’octubre s’inaugurarà a les 12h del migdia i a la Sala Municipal d’Art Andreu Dameson i Aspa, l’exposició fotogràfica “La meva Mitja. Imatges”, de Màrius Gómez, la qual és un recull de fotografies preses per l’autor al llarg de l’itinerari de la prova atlètica.La meva mitja invita 13 GarrigaO

blog comments powered by Disqus