Senior_Femeni_Blancafort_mar_2012IES Manuel Blancafort 0 – Can Clos Ripollet 6. Després del seguit de victòries en lliga, les noies del sènior han disputat dos partits a la Copa Catalunya. Van aconseguir una victòria en el primer, superant a l’Escola Pia de Sabadell, però van perdre a casa davant del Can Clos de Ripollet, equip que juga tres categories per sobre de les noies garriguenques.

Durant el partit, les visitants van demostrar un joc molt ofensiu, pressionant des del primer moment i descol·locant la defensa local, que va aguantar prou bé el continuat atac però no va poder evitar que arribés el primer gol en contra. A continuació un servei de córner va propiciar la segona errada garriguenca i el segon gol a la porteria local.

Les visitants van afluixar una mica el ritme quan portaven avantatge al marcador però no volien deixar perdre cap pilota. Conseqüentment van cometre un seguit de faltes per tallar el ritme del joc garriguenc i evitar que les nostres arribessin a la porteria rival.

En definitiva, va ser un partit complicat però poc transcendent, ja que no interfereix en lliga regular ni entrava dins dels plans de l’equip el fet d’arribar a guanyar la Copa Catalunya. Ara els toca concentrar-se en els tres partits de lliga que els queden i aconseguir un ple de victòries per poder ascendir de categoria.

El proper partit el jugaran dissabte 24, a les 4 de la tarda al pavelló de Can Violí.

classificaci_tercera_divisi_futbol_sala_femeni_grup_2

Noelia Losantos

blog comments powered by Disqus