recepci_Guasch_mar_2012L’Ajuntament de la Garriga va oferir divendres 9 de març una recepció oficial al pilot Marc Guasch amb motiu de la seva participació al Dakar 2012. A l’acte també hi va assistir Laia Sanz, guanyadora de les dues últimes edicions del Dakar en la categoria femenina i companya de Guasch a la darrera competició. Amb aquesta recepció el consistori va voler fer un reconeixement a la trajectòria de tots dos esportistes, després de l’accident que el passat mes de gener va impedir que el pilot garriguenc completés el Dakar 2012.

Davant d’una Sala de Plens plena, l’alcaldessa, Meritxell Budó, va felicitar Guasch per la seva carrera esportiva i va agrair-li que portés el nom de la Garriga més enllà del municipi. “El reconeixement dels èxits esportius d’en Marc Guasch han ajudat a fer difusió del nostre poble”, va afirmar Budó. Al seu torn, el regidor d’Esports, Joan Esteban, va recordar les trajectòries de Guasch i Sanz, a qui considera “dues personalitats en el món de l’esport”. Els parlaments van acabar amb el lliurament d’una placa d’homenatge al pilot i un ram a Sanz. Tots dos esportistes es van mostrar molt agraïts i van anunciar que ja treballen per encarar la propera edició del Dakar.

L’acte va comptar amb la intervenció del garriguenc Santi Faro, cap de la secció de Motor de TV3, que va parlar de la seva experiència en la cobertura periodística del Dakar 2012, en què Guasch va tenir l’accident que el va fer ingressar en un hospital xilè i abandonar la competició. Segons Faro, Guasch i Sanz són “grans professionals del món dels raids” i estan “perfectament capacitats per lluitar pel top 10 i el top 20, respectivament, de cara al Dakar de l’any vinent”.

Durant la recepció el públic va poder visitar una petita exposició de motos de trial antigues a l’entrada de l’Ajuntament. També es va projectar un audiovisual amb les millors imatges dels dos pilots al seu pas pel Dakar 2012.

Berta Florés/OAMC

blog comments powered by Disqus