Modernisme 2018_01Com ve sent habitual, des del Centre de Visitants de la Garriga s’organitzen periòdicament diversos itineraris per tal de descobrir indrets del poble amb més detall, com és el cas dels proposats per endinsar-se en el Modernisme burgès o al refugi antiaeri de l’estació de tren. Ara, ja en època de vacances, els més afortunats, o a punt de tocar-les amb els dits, d’altres, se’ns ofereix la possibilitat de gaudir d’aquestes dues activitats el proper dissabte dia 14 de juliol.

En el cas de l’itinerari guiat “El Modernisme de la burgesia. Arquitectura, aigües i jardins”, permetrà conèixer el nou eixample garriguenc, creat entre finals del segle XIX i principis del XX, fet a mida de les famílies benestants provinents de Barcelona. Parlem de grans torres d’estiueig amb espectaculars jardins i noves avingudes senyorials, al voltant d’espais termals. Començarà a les 10 del matí, des de Can Raspall (carrer Banys 40).

Pel que fa a la visita al refugi antiaeri de l’estació, s’iniciarà un xic més tard, a les 12 h. Serà una activitat per a conèixer el testimoni del treball col·lectiu del poble davant l’amenaça dels bombardeigs franquistes durant la Guerra Civil.

Ambdues activitats requereixen d’inscripció prèvia a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i es repetiran el dissabte 11 i dimecres 15 d’agost.

blog comments powered by Disqus