Cine Muntanya_2018Un any més, el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya aterra al Cine Alhambra de la Garriga i ho fa amb la projecció de les guardonades al 35è festival, Dessine-moi un chamois (Gran Premi 2017, Premi FEEC a la millor fotografia i Premi BOREAL al millor guió) i The Eyes of God (Premi Cervesa del Montseny al millor film +Xtrem). Serà el proper dijous dia 14 de juny a les vuit del vespre.

El Cicle, coorganitzat per la Fundació Festival de Cinema de Muntanya i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX i en col·laboració amb les entitats excursionistes de Catalunya, té com a objectiu acostar el festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. La Garriga serà, doncs, una de la vintena de poblacions que l’acolliran.

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any. 

Més informació i calendari del Cicle a www.torellomountainfilm.cat o a www.fcaixescatalanes.cat.

blog comments powered by Disqus