FMA nom_feb_2018Fa uns dies vàrem conèixer la iniciativa que sorgia de diverses entitats i de persones a títol individual d’impulsar a la Garriga una Festa Major complementària a l’actual, que pugui conviure perfectament amb la tradicional, però que s’autogestioni completament, fomentant així l’esperit local, el treball en xarxa i la transversalitat d’aquesta.

Tant és així, que la que provisionalment s’autoanomena Festa Major Alternativa va agafant forma, sobretot gràcies a les diverses reunions i trobades que s’han anat succeint les últimes setmanes, de manera que tot fa pensar que aquest 2018 ja s’estrenarà a la Garriga aquest nou projecte.

Segons els propis impulsors de la iniciativa, l’Ajuntament de la Garriga l’ha rebut amb bona predisposició i els contactes entre ambdues parts sembla que donaran els seus fruits. Cal remarcar que la FMA en cap cas pretén contraprogramar, deslegitimar ni competir amb la Festa Major oficial, ans al contrari: pretén complementar-la i allargar-la.

Ajuda a posar-hi nom!

Des d’aquesta mateixa setmana, els impulsors de la FMA han endegat una campanya de recollida de noms a través dels seus canals de Facebook i Instagram per tal que els garriguencs i garriguenques s’impliquin en el bateig de la nova festa. De moment, ja s’han recollit propostes com ara la Farriga, la Festa Altergarriga o la Garrifarra, però tothom encara pot dir-hi la seva. De fet, qui ho desitgi pot passar a formar part del projecte, doncs és totalment obert a col·laboracions i aportacions. Tan sols cal assistir a les assemblees que es convoquen a través de les xarxes socials o bé proposar i dinamitzar activitats concretes.

La Festa Major Alternativa de la Garriga es comunica a través de Facebook, Instagram i el mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

blog comments powered by Disqus