FUMH cuni_nov_2017En el marc de les sessions de la Tribuna Universitària de la FUMH, dimarts dia 7 de novembre s’ha programat un sopar col·loqui al restaurant El Cafè del Casino amb la presència del periodista Josep Cuní, sota el títol Periodisme i País. Una reflexió. Durant l’acte s’hi abordarà la visió del periodisme des de l’òptica del comunicador, així com el seu futur envers el país que l’acull, i culminarà amb un torn de paraula protagonitzat pels assistents a la vetllada, on també s’hi soparà.

Per tal de contribuir a finançar el sopar i l’acte s’ha fixat una aportació de 30 € (27 € pels socis de l’Aula de la Universitat a l’Abast), que s’ha de confirmar a través dels canals de la fundació com ara el telèfon 93 860 50 60, o bé presencialment a la seva seu del carrer Banys 38-40.

Ara tenim tantes possibilitats de saber què passa en el moment que passa allà on passa, que un cop satisfet el primer instint i després d’un seguiment lleuger, ens fem una composició de lloc que pot ser tan aparentment àmplia com incompleta, tan egoistament diversa com superficial. Hi han contribuït molts factors a aquesta desinformació, però especialment allò que ara se’n diu “l’experiència d’usuari

blog comments powered by Disqus