Festa Major_LG_2017_01Fins aquí. Després de quatre intensíssims dies carregats d’activitats i sarau, la Festa Major de la Garriga ha arribat a la seva fi. Ara toca descansar (qui pugui), recordar els millors moments i, per què no, pensar com es pot fer encara millor una celebració que ja de per si és tot un terratrèmol d’emocions que aplega tota la ciutadania, dels més petits als més grans; dels més tranquils als més esbojarrats.

Enguany, al poble, hem tornat a tenir els millors pintxos en ruta per anar obrint boca pel que havia de venir; hem gaudit dels gegants, timbals, focs i diables de tota la vida, però que cada cop la fan més grossa; i hem ballat amb la música, moltíssima música, que ressonava arreu del poble.

Els més petits, a més, aquest any han xalat com mai amb unes activitats d’allò més originals i amb un tobogan d’aigua gegant de 75 metres; els més atrevits han corregut sota el foc dels queixals de les bèsties del nostre imaginari popular i han pogut jugar a la festa de l’escuma. I, com no, han tret el cap a la fira, sigui per afinar punteria o xocar contra amics i desconeguts als autos de xoc. Bé, això els petits i els grans.

I titelles, i malabarismes, i sardanes, i teatre... de fet, hi ha tant a fer per Festa Major que és impossible anar a tot arreu. Nosaltres hi hem enviat un fotògraf (fantàstica feina, Julián!) que s’ha multiplicat perquè pugueu gaudir d’unes imatges que ja quedaran per la posteritat. Vegeu-les al nostre àlbum de Facebook, on també en trobareu d’anys anteriors i de Sant Jordi, Corpus, 11’s de setembre...

Ens retrobarem l’any que ve, Festa Major!

Festa Major_LG_2017_02

Festa Major_LG_2017_03

Festa Major_LG_2017_04

Festa Major_LG_2017_05

Festa Major_LG_2017_06

Fotografies de Julián Vázquez

blog comments powered by Disqus