Elisenda Soler_expo_maig_2017La pintora garriguenca estrena exposició a la Sala Municipal d’Art i Exposicions Andreu Dameson el proper divendres 19 de maig en un acte obert al públic a les vuit del vespre. Acte que donarà el tret de sortida a una mostra que es podrà visitar fins el diumenge 4 de juny i on s’hi podrà admirar la feina que l’artista ha acumulat durant els darrers 10 anys i que comprèn estudis de forma, color, figura i paisatge.

Entre la seva obra, a banda de la seva personal interpretació de paisatges del Montseny i del mar de la Costa Brava, en destaca les pintures que plasmen la Garriga i que, en el cas d’alguna peça en concret, s’han utilitzat per a editar els calendaris del poble dels anys 2016 i 2017, així com també postals.

El patrimoni modernista garriguenc, a més, ha estat font d’inspiració per a diferents projectes d’Elisenda Soler que s’han plasmat en dos ventalls: un de basat en el Teatre de la Natura garriguenc en plena Belle Époque i l’altre en el trencadís de l’escala del cancell de la casa Raspall.

L’exposició es podrà visitar de dijous a dissabte, de 17:30 h a 20:30 h i els diumenges, d’11 h a 14 h.

blog comments powered by Disqus