Avui tb_es_Sant_Joan_7-1La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX han posat en marxa la 4a edició del cicle Avui també és Sant Joan, amb la finalitat de fomentar la literatura catalana de qualitat i la reflexió sobre els valors universals entre la societat.

Reconeguts autors com Jordi Coca, Andreu Martín, Ada Castells, Àlvar Caixal,  Melcior Comes, Najat El Hachmi i Carme Riera, guardonats amb el Premi BBVA Sant Joan, i psicòlogues com Núria Beitia, Núria Vendrell, Anna R. Ximenos i Pilar Arlándiz, protagonitzaran a 18 biblioteques les converses d’aquest cicle, entre les quals hi ha la de la Garriga. 

Així doncs, avui dimecres 10 de maig, a les 19:30 h, tindrà lloc la sisena conversa del cicle a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga, protagonitzada per Carme Riera, autora guardonada amb el premi BBVA Sant Joan 2016 per l’obra Les darreres paraules, Pilar Arlándiz, psicòloga, especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional, que parlaran sobre Assumir el destí i la culpabilitat.

Les converses són obertes al públic.

També podeu consultar tota la informació al web de la Fundació fent click aquí.

blog comments powered by Disqus