Passejada calidoscopica_2017_01L’abril de 2015, un grup de set artistes varen presentar el llibre Guia calidoscòpica de la Garriga, una publicació on s’agruparen les seves personals formes de veure el poble des de les diverses però complementàries creacions pròpies, ja sigui en forma de narracions curtes, fotografies, pintures o il·lustracions.

Aquest mes de març, i gravitant al voltant d’aquesta obra, té lloc la tercera edició de la Passejada Calidoscòpica de la Garriga, una de les cites més originals del panorama cultural del nostre municipi, on s’acompanya una bona caminada amb explicacions, lectures i anècdotes a càrrec dels propis autors de la Guia.

A partir de les 10 del matí i durant aproximadament dues hores i mitja, una guia experta del Centre de Visitants de la Garriga acompanyarà els assistents, que recorreran les terres de secà i el bosc del Malhivern, des de darrere l’estació de tren pujant cap a Samalús, per camins entre oliverars i ametllers florits. Un pagès professional del municipi, a més, explicarà la seva experiència sobre el propi terreny.

El preu de l’itinerari, de 3,8 km, és de 4,5 € (3 € reduït), mitjançant inscripció prèvia al Centre de Visitants de la Garriga, als telèfons 93 113 70 31, 610 477 823 o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

blog comments powered by Disqus