Carnestoltes 2017_Gertrudis_01L’entitat juvenil El brou del mestre n’organitza, un cop més, una de ben grossa perquè una data assenyalada del calendari festiu no es quedi sense música i alternatives pel jovent de la Garriga. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, enguany els Gertrudis tocaran al pavelló de Can Noguera escoltats pels també garriguencs Mediterrània i per DJ Pipo, en una festa que començarà a les onze de la nit, s’allargarà fins les cinc del matí i a la qual s’hi podrà assistir per tan sols 5 euros.

La tarda de dissabte, però, ja hi haurà la tradicional rua de Carnestoltes a les 18 h des de davant del Teatre i diumenge, de 16 a 17:30 h, s’instal·larà a la Plaça de l’Església el Taller de sardines, que donarà lloc al posterior enterrament i crema del rei carnestoltes, acompanyat d’una xocolatada per a les persones que hi assisteixin vestides de dol.

Per altra banda, el Cine Alhambra del poble organitza una sessió especial pel diumenge 26 amb la projecció de la pel·lícula Grease (John Travolta i Olivia Newton-John) i l’actuació musical en directe de Salada Group. Tot plegat, per només 5 euros si hi vas disfressat.

Carnestoltes 2017 01

blog comments powered by Disqus