Gran Concert_Nadal_des_2016Sí, torna Nadal i, una vegada més, els cantaires de la Coral Ariadna ho volem celebrar amb música. Ens alegra poder-vos explicar que aquesta vegada els beneficis del concert es destinaran a La Marató de TV3, enguany dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, i que comptarem amb la col·laboració de:

- Alba Ballús (soprano), Martí Doñate (tenor) i Oriol Roca (baríton).

- Conjunt instrumental compost per Eduard Acedo (violí), Núria Martín (violí), Ferran Saló (viola), Sara Guri (violoncel) i Marià Gràcia (piano).

- Coral Trencadís de l’Escola Municipal de Música (EMM) Josep Aymerich de la Garriga.

El concert començarà amb la interpretació de la Coral Trencadís, que cantarà dues cançons: Can you hear me?, de Bob Chilcott, i We are the world, de Mickel Jackson, sota la direcció d’Isabel Mantecón.

La Coral Ariadna, dirigida per Quique Roca i Torndelacreu, interpretarem tres obres de música religiosa que ja vam cantar a la Sagrada Família de Barcelona, juntament amb moltes altres corals de Catalunya, el 8 de novembre de 2015 amb motiu del cinquè aniversari de la consagració del temple. Són: Ave Verum d’E. Elgar, el primer fragment de Lauda Sion de F. Mendelssohn i Quam dilecta de Raimon Romaní (amb la col·laboració de la Coral Trencadís).

A continuació, cantarem dues obres de J. S. Bach: la Cantata BWV 61 “Nun komm, der Heiden Heiland”, per a cor, solistes i conjunt instrumental i el coral “Jesus bleibet, meine Freude”, de la cantata 147. I per acabar d’arrodonir el concert, hem triat l’Hallelluja de l’oratori El Messies, de G. F. Handel.

El concert es farà el diumenge 18 de desembre, a les 12:30 h, a l’Església Parroquial de Sant Esteve de la Garriga. Apunteu-ho a la vostra agenda! Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència i tornar a posar música al vostre Nadal.

Nadal sempre torna, i tornen els records…

El Nadal màgic de la nostra infantesa,

El Nadal esbojarrat de la nostra joventut,

El Nadal nostàlgic de la maduresa…

Coral Ariadna

blog comments powered by Disqus