thumb calendari eli solerL’any 2015 naixia a iniciativa de la pròpia artista, Elisenda Soler, un projecte de calendari que relacionava el nostre poble, la Garriga, amb l’art. 

Després d’una bona acollida el 2016, ja es pot adquirir el nou calendari de la Garriga del 2017, el qual consta de 15 imatges que són un recull de paisatges garriguencs, on també hi figuren les festes locals del nostre poble. El fil conductor de tots aquests dibuixos és la vivència del color, un color que construeix i defineix la forma, i un dibuix espontani, punt de partida del procés personal d'investigació en cadascun dels paisatges.

En aquest nou calendari, disponible a les botigues Can Xic, L'estanc del centre, L'esplai, Can Biset, Kribel Home, L'Antàrtic i al Punt info de la Garriga, s’hi poden trobar imatges pintades de: el molí de Blancafort, la font modernista del Passeig, paisatges del Montseny, les escales del pati de la casa Barbey, la font del Pou Calent, l'església i el campanar, entre d’altres.

Segons l’autora, “són fragments, evocacions d'espais emblemàtics de la Garriga acompanyats de la nostra estimada muntanya, el Montseny”.

La presentació d’aquest calendari es farà el proper divendres 18 de novembre a Can Xic (C. Can Xic Corder 3, a les 19h.

Elisenda Soler és pintora per vocació des de la seva infantesa, quan ja destacava com alumna als tallers de l’Escola Municipal d’Art. Ha guanyat algun premi de cartells.

Els originals de les pintures que conformen el calendari estan a la venda.

blog comments powered by Disqus