Foodtruck 02En una potent aposta per la innovació i la creativitat, el Gastronòmada pretén ser un esdeveniment gastronòmic referent del Vallès Oriental en forma de trobada, durant tot el dia 11 de juny, on es podrà gaudir de bon menjar i beure a la Plaça del Silenci. El festival és, en essència, una trobada de foodtrucks, paradetes de dissenyadors i artesans locals i un mercat de productes de segona mà. Tot plegat, acompanyat de música i ball per animar la festa.

El bon clima que caracteritza la Garriga, la seva tradició culinària i la cultura d’oci que s’hi respira, feien del poble un candidat ideal per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques i l’Ajuntament ha decidit avalar el projecte amb la intenció d’establir-lo com un acte anual, obrint els carrers del nostre municipi al món de la gastronomia i l’artesania.

Foodtruck 01La secció del menjar està composta per una selecció de la millor cuina de carrer pensada per tots els paladars, on hi trobarem, per exemple, la Creperia La Parisina o La Teca Van, de menjar vegà. És un dia per a gaudir de les coses senzilles i compartir-les amb la teva gent, doncs el Gastronòmada està pensat per tots els perfils i estils.

D’altra banda, també es realitzaran activitats paral·leles relacionades amb l’estil de vida sostenible, com ara un mercat de segona mà, enfocat principalment a la roba però on hi tenen cabuda tot tipus de productes, i també hi haurà artesans i dissenyadors locals amb productes autèntics i únics. D’aquesta manera, fomentem el consum de proximitat, que afavoreix la xarxa econòmica local i ajudem a sensibilitzar la ciutadania del consum responsable.  

A més, els més petits podran divertir-se en els tallers infantils construint un foodtruck de fusta o conduint cotxes petits i els més grans podran gaudir d’un tast de cerveses del Montseny.

I, evidentment, en un acte com aquest no hi pot faltar bona música, i és per això que ens acompanyaran els Bremen i Anna Luna & Dry Latino. 

Bremen 01

Gastronomada 01

blog comments powered by Disqus