Guia calidoscopica_01Sota el suggeridor títol “Guia Calidoscòpica de la Garriga”, s’apleguen un grapat de punts de vista centrats en el municipi, diversos però complementaris. Misael Alerm i Miquel Pujol, mitjançant petites narracions, han recreat situacions relacionades amb els carismàtics elements que apareixen a les instantànies de Ramon Ferrandis i Júlia Riu, les aquarel·les de Pau Gasol i les superposicions pictòriques de Jaime Moroldo. El disseny de coberta i les il·lustracions dels recorreguts corren a càrrec de Francesca Riu.

La temàtica del llibre combina la reivindicació patrimonial i de l’entorn natural amb la crítica social i la desmitificació, alhora que atorga diverses concessions a la nostàlgia i el costumisme. Al llarg dels quatre recorreguts proposats, els autors ofereixen 52 estampes del poble que, acompanyades dels textos corresponents, conformen una visió polièdrica que justifica el títol de l’obra.

La presentació de la guia tindrà lloc el dia 17 d’abril a les vuit de la tarda a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga. L’acte serà presentat per Francesc Viñas, membre de la fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella i per Glòria Font, membre d’Artristras, que ha prologat el llibre juntament amb Albert Benzekry i Fortuny.

Guia Calidoscòpica de la Garriga / Facebook

blog comments powered by Disqus