cartell audició_modernistaL’Agrupació Sardanista participarà enguany a les segones jornades modernistes organitzades per l’Ajuntament. Concretament, l’associació garriguenca organitzarà una audició modernista en un entorn incomparable: els extensos jardins de la torre Pujadas, situada a la Ronda del Carril. Aquesta audició modernista, que es durà a terme el proper diumenge 28 de juliol a les 7 de la tarda, serà l’acte que clourà les jornades modernistes.

Per a dur a terme aquesta audició que rememorarà la primera ballada de sardanes a la Garriga –corria l’any 1907–, s’ha triat una de les millors cobles del país: la cobla Sant Jordi-ciutat de Barcelona, formació que actualment treballa amb Roger Mas, Pascal Comelade, Niño Josele o Carme Canela entre molts d’altres autors i projectes musicals.

S’interpretarà un acurat programa de sardanes centenàries tot fent un viatge en el temps fins a sardanes de rigorosa actualitat. D’entre les sardanes triades, cal destacar la interpretació de la sardana “Noies garriguenques” que el compositor Francesc Riumalló va escriure l’any 1925 dedicada a la Garriga, peça que fa dècades que no s’ha interpretat

Actors vestits d’època rebran al públic assistent tot convidant-los a ballar i gaudir de l’actuació i, a la mitja part, l’agrupació convidarà a una copa de cava a tothom.

Agrupació Sardanista de la Garriga

Audició-1

Audició-2

blog comments powered by Disqus