CARTELL-COMEDIANTSTal i com es va exposar el passat divendres davant del Cinema Alhambra, cada divendres de juliol hi haurà algun acte de la Campanya "SOS" Alhambra, que permeti explicar els seus motius i els seus objectius, que no són altres que mirar de reunir els diners necessaris per adquirir un projector digital pel cinema garriguenc.

Així les coses, aquest divendres 5 de juliol el Cineclub la Garriga fa una proposta ben original: la projecció de la pel·lícula "Amb el Sol a la Maleta", basada en la història de la companyia de teatre "Els Comediants", amb la presència dels seus directors, Elisenda Dalmau i Héctor Muniente, i altres personalitats del món del teatre i la cultura, que seran amb nosaltres per mostrar -una vegada més- el seu recolzament a la campanya.

Seguidament, es continuarà amb una activitat purament festiva, que ja s'ha convertit en un clàssic de les últimes Mostres de Cinema organitzades pel Cineclub la Garriga: el BINGO de Bandes Sonores Originals de Pel.lícules. Com sempre, hi haurà premis per a tots els guanyadors.

Apunts que fa el Cineclub la Garriga:

- A tots els assistents, amb cada entrada de cinema, se'ls entregarà un cartró de bingo. 

- Als socis del Cineclub, amb cada entrada de cinema se'ls entregarà dos cartrons de bingo.

- Tots aquells mecenes/donants que a la plataforma hagin escollit les opcions que inclouen una anualitat de soci del Cineclub, són considerats socis del Cineclub la Garriga a tots els efectes des del moment en que s'ha fet efectiva la donació

- Als instants previs al bingo es podran adquirir tants cartrons com es desitgin (1 cartró = 1€).

- Es podrà assistir només al bingo, un cop acabada la pel·lícula. En aquest cas, caldrà adquirir un mínim de 3 cartrons de bingo a la taquilla del Cinema.

blog comments powered by Disqus