instawalkAquest passat diumenge és va celebrar dins de la Diada de Corpus a la Garriga el 1er Instawalk, organitzat per Ràdio Silenci i la col·laboració de l’Associació Cultural Corpus La Garriga.

A partir de les 11h del matí al Balneari Blancafort va ser el punt de sortida d’una trentena de Igers que durant tot el matí va realitzar una ruta guiada a peu per les catifes de Corpus, Can Raspall i la Fundació Mauri. Els participants anaven fotografiant amb els seus telèfons mòbils i captant diferents moments, instants i, al mateix temps, pujant-los a la xarxa social Instagram, sota l’etiqueta #corpuslg13.

Els 30 inscrits que provenien de totes les demarcacions de Catalunya, i fins i tot una xinesa resident a Barcelona, també participaven en un concurs de fotografia en paral·lel que és realitzava a través de la mateixa xarxa social, on el Gran Balneari Blancafort, Cervesa del Monsteny i Instagràfic aportaven 3 premis. El veredicte del concurs, és farà aquest divendres a partir de les 9 de la nit.

El concurs, a part d’atraure diferents persones a la festa de Corpus, també ha aconseguit que hi hagi més de 350 fotografies de la pròpia festa. D’aquesta manera la diada ha quedat perpetuada a la xarxa.

El director de Ràdio Silenci Marc Querol afirma que “Ha estat tot un èxit, ja que em aportat una activitat nova a la festa de Corpus, hem reflectit la festa amb moltes fotografies i a part també hem demostrat que la Garriga és un municipi molt present a les xarxes socials, i amb molta activitat en aquestes”.

La intenció de l’emissora és seguir creixent a Instagram i seguir buscant noves iniciatives a través d’aquesta xarxa per poder popularitzar i dinamitzar tant el mitjà com el propi municipi.

Ràdio Silenci

 

blog comments powered by Disqus