Conf_Cuspi_2Organitzada per l'associació "La Garriga Secreta", el proper dissabte 17 de setembre l'arquitecte i expert en l'obra de Joaquim Manuel Raspall, Lluís Cuspinera, oferirà una conferència titulada "Les mansanes Raspall de la Garriga", que comptarà amb diverses projeccions.

Aquest acte, a més, es desenvoluparà en un indret molt especial i d'allò més adient per a l'ocasió, com ho és el pati de la casa modernista de Can Barbey, a la illa Raspall, a partir de les set de la tarda.

"Sabies que a la Garriga l’arquitecte Manuel Raspall hi va construir 6 illes o mansanes de cases entre els anys 1906 i 1914?

Sabies que la mansana Raspall –que integra la Torre Iris, la Bombonera, la casa Barraquer i can Barbey– és un Bé Cultural d’Interès Nacional?

Sabies que l’escriptor Josep Maria de Sagarra era íntim de la família Barbey i havia freqüentat la casa? Sabies que Raspall va ser un dels promotors del Teatre de la Naturalesa i del Casino de la Garriga?

Ara que celebrem el centenari de la mansana Raspall és una bona ocasió per donar a conèixer bona part del patrimoni que aquest arquitecte va deixar a la Garriga.

A través d’una conferència amb projeccions, l’arquitecte Lluís Cuspinera, especialista en Raspall i en Modernisme, ens descobrirà aspectes inèdits d’aquestes construccions. Us hi esperem!"

La Garriga Secreta

blog comments powered by Disqus