imgCalculadaEl proper diumenge 10 de juliol, a les 18:00h a l’Església Parroquial Sant Esteve de La Garriga, l’Escolania oferirà el Concert d’Estiu inclòs dins els actes de celebració del 30è aniversari de la fundació de l’entitat.

L’any passat, per aquestes mateixes dates, els infants i joves de l’Escolania ens varen sorprendre amb un viatge arreu del món a través de la música, interpretant diverses peces populars de països tan distants com el Japó, Jamaica o Xile, a través del fil conductor d’una petita peça teatral.

Aquest any volen captivar de nou al públic en el concert més fresc i informal de tota la temporada: l’Escolania s’atrevirà amb un registre musical que no forma part del seu repertori habitual, com és la música rock i pop, amb l’acompanyament de teclat i bateria.

A més a més de música en estat pur, als espectadors els espera un veritable espectacle de llum, so i interpretació, amb la col·laboració de cinc actors amateurs de la casa. De ben segur, les sorpreses i la diversió estaran garantides! No us el perdeu!

Escolania Parroquial Sant Esteve

blog comments powered by Disqus