L’espectacle per a la canalla ‘Un dia de Festa’ fa parada a la Garriga

Un dia_de_festa_01El cinema transcendirà la pantalla el proper diumenge 20 de gener i farà les delícies dels més menuts gràcies a Un dia de Festa, l’espectacle itinerant que arriba a la Garriga i que ha programat música, teatre i molta festa pels que s’acostin al Cine Alhambra a partir de les 12 h i estiguin disposats a passar una estona d’allò més original i entretinguda acompanyats de família i amics.

Llegeix més

Hilari Raguer presentarà el seu darrer llibre a la Garriga

Fundació Maurí_gener_2019_01La Fundació Maurí acollirà la presència de l’historiador i monjo de Montserrat, Hilari Raguer, que presentarà la seva última obra literària, titulada Tres catalans de la tercera Espanya. Els casos del general Batet, Carrasco i Formiguera i el Cardenal Vidal i Barraquer. Serà el divendres dia 25 de gener, a les 18:30 h, i servirà per a obrir els actes de celebració del cinquantè aniversari de la fundació garriguenca.

Llegeix més

Aquest diumenge, Setè Aplec de la Sardana de la Garriga

Sardanes Aplec_LG_gen_2019_01El proper diumenge dia 20 de gener tindrà lloc al pavelló de Can Noguera un nou Aplec de la Sardana, en la que serà la seva setena edició. Enguany, és la primera vegada que hi participaran tres cobles (Mediterrània, Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell) i, a més, s’hi estrenarà la sardana obligada de cobla del compositor Carles Segarra. Serà a partir de les 16:30 h.

Llegeix més

Assaboreix la ruta de l’oli de la Garriga

Ruta Oli_LG_2019_01L’Associació Agrària de la Garriga ens proposa, un cop més, una ruta pels voltants del municipi per a descobrir la idiosincràsia del seu món rural tot passejant. Aquesta vegada, s’ha preparat un recorregut de 10 km apte per a tota la família que descobrirà el sector de llevant, dins del propi terme municipal. A mig camí, es donarà als assistents un entrepà de botifarra de la Garriga cuinada a la brasa i, al finalitzar l’activitat, al Mas de Can Nualart, s’hi oferirà un tastet d’olis de diferents varietats i de la collita d’aquest any.

Llegeix més

Els Pastorets de la Garriga tornen al Teatre per Nadal

Pastorets LG_2018_01Per dotzè any consecutiu, l’entitat Fem Pastorets ha preparat un espectacle transgressor del text de Josep Maria Folch i Torres, aquest cop amb un guió adaptat pels dos directors de l’obra d’enguany, Joan Monells i Lluís Pérez. L’innovador espectacle veurà la llum aquest proper 25 de desembre, dia de Nadal, a les 19 h, i també es podrà gaudir en tres representacions més: el 26 i 29 de desembre i el 12 de gener, també a les set de la tarda.

Llegeix més

Sopresa en pantalla gran al Cine Alhambra

Cineclub cartell_Sessio_Sorpresa_2018Aquest divendres, el Cineclub de la Garriga ha preparat una sorpresa majúscula al cinema del poble amb la projecció d'un film clàssic que, asseguren, agradarà a tothom qui s'atreveixi a passar per l'Alhambra sense saber què anirà a veure. Serà en una pel·lícula programada per les 22:30 h que, pel que sembla, impactarà per la vigència de la seva història.

Llegeix més

Sessions de cinema ‘El dia més curt’ a la Garriga

El dia_més_curt_cartell_01Enguany el Cineclub, amb la col·laboració del bar L'Illot i Llavors Vermuteria, s'ha afegit a les projeccions que formen part de la Festa Mundial del Cinema Curt. Aquesta festa vol reivindicar, al voltant del dia més curt de l'any, el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats. 

Les dues projeccions, de 60 minuts de durada aproximadament, tindran lloc:

Llegeix més