thumb obres banysLes obres de reurbantizació del carrer Banys, les quals havien de finalitzar a finals d’aquesta setmana, no estaran acabades abans de la campana de Nadal, fet que ha provocat el malestar dels comerciants de la zona, que veuen compromesa la seva previsió de vendes, així com dels veïns, que estan patint les incomoditats que comporten aquestes obres.

Segons informa el 9 Nou a la seva edició d’avui, el govern de l’Ajuntament (PDeCAT + Acord per la Garriga) està sospesant sancionar l’empresa per incompliment del calendari, alhora que descarta resoldre el contracte ja que aquest fet comportaria l’aturada de les obres fins que l’obra s’adjudiqués a un altre constructor.

Per tal de minimitzar aquesta problemàtica durant la campanya de Nadal, mentre aquesta duri s’aturaran les obres al carrer Banys, el qual serà transitable i s’engalanarà amb llums i catifes.

Mentrestant, les obres prosseguiran pels carrers Figueral i Pere Fuster.

L'Ajuntament de la Garriga es va reunir el passat 21 de novembre amb els comerciants i els veïns afectats per les obres, per tal d'exposar-los la situació.

Fotografia: OAMC

blog comments powered by Disqus