thumb 33D'aquí a poc més d'una hora es donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de la Garriga d'enguany, tot i que ja fa dies que s'estan celebrant diferents activitats prèvies.

Així les coses, una batucada a la plaça de l'Església a càrrec dels Pronto Pra Atacar serà el preludi d'un pregó que anirà a càrrec del popular humorista i imitador Pep Plaza, el qual anirà seguit per la tabalada, el versots a càrrec del Front Diabòlic i el correfoc. Acabat el correfoc, i per a fer baixar la temperatura, serà el torn del correaigua a la plaça de Can Dachs a ritme del Dj Jou-TM.

A les 22.30h s'inuaguarà la barra dels Hoopers a la plaça del Silenci amb un concert de swing a càrrec Monkey Doo i, una hora més tard a la plaça de l'Església s'hi farà una nit de monòlegs conduïda per en Xavier Deltell i l'Enric Company.

Espai Nits la Doma

Els que vulguin gaudir de la nit fins ben entrada la matinada s'hauran de desplaçar a l'Espai Nits, situat a la vora de la Doma, on a les 23.30h el garriguenc DJ Edu Elizondo donarà pas al Vaparir Tour, que sonarà a partir de les 00.30h. 

blog comments powered by Disqus