Festival Infància_LG_2017Impulsat per l’Ajuntament de la Garriga, el proper cap de setmana del dissabte 3 i diumenge 4 de juny, tindrà lloc al poble el segon Festival de la Infància. Amb l’objectiu d’oferir al·licients i accions educatives pels més menuts, durant els dos dies s’oferiran diverses activitats que inclouran tallers, literatura, música, titelles i visites diverses.

Dissabte

Al matí les activitats de la Plaça del Silenci es dedicaran als infants més petits. Hi haurà tallers de cuina i ioga per a famílies i activitats de “Llibres a la fresca” i “Contes en família”. A la tarda, s’ha organitzat unes visites guiades al camp d’aviació de Rosanes i una actuació de titelles a la placeta de Santa Isabel.

Diumenge

A la plaça de Can Dachs es podran visitar tots els vehicles d’emergències del poble com ara els camions de bombers, els diversos vehicles de Protecció Civil, els cotxes de la Policia Local, ambulàncies, etc. Els nens i nenes podran gaudir, doncs, d’activitats relacionades amb aquests vehicles i l’educació viària. A més, els bombers oferiran també una festa de l’escuma i es farà una exhibició del grup de rescat caní GR-can.

També diumenge, a Can Dachs, hi actuarà el popular grup de Reggae per a xics, The Penguins, i durant tot el dia es podrà gaudir de jocs inflables, d’escalada, una tirolina i llits elàstics, entre d’altres.

blog comments powered by Disqus