thumb AjuntamentEl full de ruta per aquesta legislatura 2015-2019 conegut com a PAM (Pla d’Actuació Municipal) es presentarà a la ciutadania el proper dimecres 4 de novembre, a les 19.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El PAM  estableix els objectius a seguir i les actuacions prioritàries a dur a terme durant aquest mandat per part de l’actual equip de govern (CiU + Acord – ERC). Un cop presentat públicament, el document estarà disponible al web de l’Ajuntament de la Garriga per tal de poder fer un seguiment del seu grau de compliment .

Carta de Serveis

Per altra banda, el Consistori garriguenc també informa sobre la Carta de Serveis, disponible al portal de transparència del web municipal, la qual “informa de tots els serveis que presta l’Ajuntament a través de les seves diferents àrees i explica  com es presten els serveis, en què consisteixen i com es treballa per al seu manteniment i la seva qualitat. Alhora, s’ofereix als veïns i veïnes la possibilitat de donar la seva opinió o fer comentaris sobre els diversos serveis a través d’un formulari directe i obert a tothom.

blog comments powered by Disqus