thumb ruta pinxo 2015Del 23 al 30 de juliol es farà una nova edició de la Ruta del Pintxo, una iniciativa de l’entitat Projecte Mexcla’t que enguany arriba a la seva cinquena edició.

Ahir dilluns 6 de juliol es presentava a la plaça de l’Església  amb representants dels 40 establiments que hi participaran, així com amb membres de l’entitat i l’alcaldessa de la Garriga.

Després de quatre edicions, la Ruta del Pintxo ja està plenament consolidada. No debades l’any passat es varen comptabilitzar unes 30.000 consumicions, que expliquen el per què d’aquesta iniciativa: impulsar i promoure el comerç de restauració local a partir de tapes de no més de 2,50€

La Ruta del Pintxo ve acompanyada d’altres iniciatives, com per exemple un sorteig entre els participants o un concurs fotogràfic.

Com a novetat,  en aquesta edició l’establiment que presenti la tapa guanyadora es classificarà per al Concurs de Millor Tapa de l’Any d’Estrella Damm que, enguany ,patrocina el certamen juntament amb Disterri i Envernissats Ramon Vila.

blog comments powered by Disqus