thumb FIRA BOTIFARRA LA GARRIGAAvui dilluns 16 de febrer comença la Setmana Gastronòmica que la Garriga celebra amb motiu de la seva Fira de la Botifarra, que arriba aquest cap de setmana del 21 i 22 de febrer.

Durant tota aquesta setmana establiments de restauració i menjars preparats del municipi incorporaran receptes fetes amb botifarra de la Garriga a la seva carta i oferiran degustacions especials. La setmana gastronòmica tindrà lloc del 16 al 22 de febrer.

thumb setmana gastronòmicaLa Fira de la Botifarra

La Fira de la Botifarra de la Garriga  va néixer l’any 2012 amb l’objectiu de promoure el comerç local, promocionar el municipi i esdevenir un referent en el sector cansalader de la comarca. A partir d’un dels seus productes més emblemàtics – la botifarra – la fira vol donar a conèixer l’elaboració d’aquest embotit i situar la Garriga en el mapa.

La fira inclourà estands amb productes artesanals i de proximitat, així com també paradetes de restaurants del poble que oferiran tastets de botifarra al públic visitant.

Més participants

La Fira de la Botifarra, que s’ha anat consolidant any a any des de la seva primera edició, ha aconseguit sumar cada vegada més col·laboracions i complicitats, i és ja una cita ineludible al municipi. Aquest 2015 el sector de la cansaladeria local tindrà més representació que mai en l’esdeveniment, en què hi participaran els següents comerços especialitzats en botifarra: La Perla, Can Julià, Can Gironès, Can Perris, La Moreneta, Ca la M. José, Can Torrents i Can Valldeoriola.

blog comments powered by Disqus