thumb conveni asic ajuntament llums nadal 2014La Garriga estrenà llums de Nadal, més moderns i sostenibles ja que funcionen amb tecnologia LED, a resultes del conveni  que el Consistori i l’Agrupació de Serveis i Comerciants(ASIC) varen signar ahir, i pel qual entre ambdues parts s’aportaran els 15.000 euros necessaris.

Els llums s’encendran el proper dissabte 6 de desembre en el marc de la “Festa de la llum”, la qual s’havia de fer el dissabte 29 de novembre però que es va haver d’ajornar a causa de la pluja.

La festa començarà a les 17.30h, i inclourà una xocolatada, el taller de “Disfressa la llanterna” i un espectacle infantil a la plaça de l’Església.

Activitats per dinamitzar el comerç.

A més de la campanya “Les bicoques de la Garriga” endegada per la Garriga Digital.cat amb el suport de l’Ajuntament, aquest últim aprofitarà la “Festa de la llum” per presentar la campanya comercial de Nadal de cada any, que culminarà amb l’encesa de les noves llums.

En aquest sentit, cal destacar una vegada més el Parc de Jocs, que tindrà lloc entre els dies 15 i 24 de desembre i els diferents tallers de tions i de fanalets. També el mercat del dissabte estarà de festa. Al llarg de tot el matí del dia 20 es repartiran els tiquets per participar en el sorteig d’un lot de productes.

Una altra de les novetats d’aquest any és el Parc Motoelèctric infantil, a càrrec de Marc Guasch que es farà de 17 h a 19 h a la plaça Dr Vich el dia 14 i a la plaça Can Dachs, els 29 i 30 de desembre.

A la imatge: Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'ASIC / OAMC

blog comments powered by Disqus