thumb hissada senyeraLa celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la Garriga serà del punt de partida d’un seguit d’actes programats per l’Ajuntament per commemorar el Tricentenari.

El dimecres 10 de setembre, a partir de les 20.30h, es farà el 58è Aplec de la Sardana per, acte seguit, fer l’Homenatge a la Senyera i l’habitual ofrena floral per part de les entitats garriguenques.

El dijous 11 de setembre començarà amb la pujada al Turó de la Bandera (on actualment hi oneja una estelada) i, a les 11.30h, es faran els actes institucionals a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, amb els parlaments oficials i un espectacle poètic titulat "Hem escollit. Vinguts del que fórem, restem el que som", a càrrec d'Òscar Intente.

Al vespre, concretament a les 21h, la plaça de l’Església serà l’escenari d’una cantada d’havaneres a càrrec del grup Port Bo.

Pel que fa als actes del Tricentenari esmentats anteriorment, n’hi ha més d’una desena programats, i finalitzaran el dia 21 de novembre d’enguany. Pots consultar la programació aquí.

A la fotografia: Homenatge a la Senyera (any 2012)

blog comments powered by Disqus