mainasons alhambra_cartellLa projecció del vídeo “Canta i balla amb la Nia, la Mel i en Ton” tindrà lloc el proper diumenge dia 20 d'octubre a les 11 h del matí al Cinema Alhambra de la Garriga i, per només 3 €, tots els nens i nenes que ho vulguin podran veure el vídeo Mainasons en pantalla gran per primera vegada. Per si això fos poc, també hi haurà xocolatada!

A més de passar una bona estona, tots els assistents estaran col·laborant amb la campanya SOS Alhambra per salvar l'emblamàtica sala de cinema del poble, que cada cop és més a prop d’aconseguir el seu objectiu. El Cineclub de la Garriga promou aquesta iniciativa amb la finalitat d'evitar el tancament de la sala que, com ja és a bastament conegut, necessita recaptar fons per renovar les seves instal·lacions i adequar-les a les noves normatives, així com adquirir nou material per ser més competitiu.

Mainasons és un projecte infantil impulsat des de la Garriga que consisteix en un conte, un CD i un DVD de cançons populars catalanes versionades amb música moderna i que també ofereix actuacions en directe. El grup ja ha venut més de 1.000 còpies del Pack Mainasons i ha superat les 500.000 visualitzacions de vídeo al seu canal de Youtube.

blog comments powered by Disqus