conveni02Aquest matí s’ha signat la renovació del conveni de col·laboració entre Protecció Civil de la Garriga i l’Ajuntament a les dependències municipals, a càrrec del president de l’entitat, Josep Marata, i de l’alcaldessa Meritxell Budó.

Aquest conveni estipula que l’Ajuntament de la Garriga cedeix a Protecció Civil dependències, material i equipament per a poder desenvolupar la seva tasca, alhora que li atorga una subvenció anual de 3.000 €.

Al teu torn, Protecció Civil es compromet a realitzar serveis preventius d’informació i recolzament als cossos de seguretat als actes que es detallin al calendari anual d’activitats locals i ofereix col·laboració en situacions d’emergència, tasques de divulgació i informació en matèries de protecció civil i organització de programes de formació i pràctiques per als seus membres, entre d’altres actuacions.

Precisament poc després de signar aquest conveni, Protecció Civil ha hagut d’actuar en un petit incendi ocasionat per un llamp a la zona dels Pinetons.

Fotografia OAMC

blog comments powered by Disqus