balneari_blancafortSegons ha informat l’Infogar de Ràdio Silenci, el Balneari Blancafort ha estat comprat pel grup inversor d’origen rus Stroy Invest, per un total de 5,2 milions d’euros.

La compra s’hauria concretat després de més de cinc anys en concurs de creditors i de que el jutjat mercantil número dos de Barcelona es decantés per aquesta oferta, al considerar que aquesta és la que garanteix la millor viabilitat del projecte.

Aquesta ha estat una operació doble, ja que per una banda s’adjudica l’activitat del Blancafort i per l’altra l’edifici de les instal·lacions, fet pel qual l’empresa russa ha creat dues societats.

Segons l’Infogar, “El creditor hipotecari del balneari, un important banc suís, va acceptar una quita per un valor aproximat d’entre 8 i 10 milions d’euros dels més de 43 milions de deute hipotecari total que tenia el Blancafort. Un pagament, a principis de 2012, que va convertir un fons d’inversió en l’únic en disposició de vendre el balneari.

Aquest fons d’inversió pretenia acceptar una oferta de compra per un valor no inferior als 10 milions d’euros. Unes pretensions que va decidir reduir a finals de gener de 2013, moment a partir del qual es va accelerar la venda del balneari”.

Pel que fa als treballadors, el nou propietari mantindrà el gairebé centenar de llocs de treballa de què actualment disposa el Balneari.

blog comments powered by Disqus