busncoturnEl Bus Nocturn C17 del Pla C17 recorrerà de nou les festes majors i altres concerts estiuencs destinats als jovent.

El servei es posarà en marxa el 16 de juliol amb el Figarock. També estarà operatiu per la festa major de la Garriga el 30 de juliol i, com a novetat d’enguany, per la de Cardedeu, que es fa el 13 d’agost.

La festa major de Granollers del 26 i 27 d’agost i la de l’Ametlla del 27 d’agost també comptaran amb la línia d’autobusos.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es podran fer properament a través de la web municipal clicant al logo del bus nocturn i també la mateixa nit a la parada del bus.

Durant cada jornada hi haurà un sol viatge d'anada però de tornada en passaran cada 45 minuts en un horari que es podrà consultar al Casal de joves i a la web municipal.

El Bus Nocturn és una iniciativa del projecte C17, el Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut de l'Alt Vallès Oriental. És un autobús de línia discrecional que fa un recorregut pels municipis adherits: l'Ametlla, Figaró-Montmany, les Franqueses, la Garriga i el Tagamanent.

Font: OAMC

 

blog comments powered by Disqus