estalvi_energtic_fumhEl dimarts 5 de juliol, a la seu de Can Ramos i amb la col·laboració del CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible), es va debatre la importància per a les empreses i organitzacions de tenir el control i la correcta gestió dels recursos energètics que consumeixen i quins són els fctors crítics: econòmics, ecològics i d'imatge corporativa.

Es va aprofundir en quins són els avantatges de comptar amb un gestor energètic, tnat intern com extern, com funcionen les empreses gestores d'energia i com és d'important la conscienciació de tots els membres de l'empresa. Només el factor de "conscienciació" de l'organització pot suposar un estalvi que ronda el 10%; pensem, doncs, fins a on pot arribar l'estalvi si hi posem imaginació i recursos.

El debat va ser conduït per en Jordi Salayet, coordinador de l'Aula d'Empreses de la FUMH. D'altra banda, el ponent i especialiste en energia va ser Jaume Camps Roche, enginyer tècnic i soci fundador de la CAITEC (aplicació i integració de solucions enfocades a l'optimització de processos de gestió enregètica).

 

blog comments powered by Disqus