Escut_de_la_GarrigaEl proper 19 d’abril comença un programa de millora de l’ocupabilitat adreçat a dones. Es tracta d’una acció organitzada per l’Àrea de Treball (Servei Local d’Ocupació) que compta amb el suport de l’Àrea de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona, en el marc de les mesures per fer front a la greu situació de crisi.

El programa pretén incrementar les oportunitats d'inserció en el mercat de treball de les dones participants i orientar-les envers altres sectors professionals a partir de la millora de les competències personals. Les participants també adquiriran competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que podran aplicar a la recerca d'ocupació.

En total seran vint les dones que formaran part d’aquestes sessions de formació, adreçades a dones en situació d'atur, amb baixa o sense qualificació professional, sense formació en TIC, inscrites al Servei Local d’Ocupació i el Servei d’Ocupació de Catalunya. Provinents, si s’escau, de sectors en crisi.

El programa es desenvoluparà del 19 d’abril al 18 de juny, i la formació tindrà els matins a l’Escola Municipal d’Educació (EME).

Font: OAMC

blog comments powered by Disqus