Tariq Porter_01El polifacètic director i guionista Tariq Porter Astorga, antic col·laborador de La Garriga Digital.cat, avança amb pas ferm en el món del setè art i el proper diumenge 28 d’abril veurà projectat el seu segon treball a un dels festivals de cinema d’autor de referència a Europa i un dels més importants de Barcelona i Catalunya, el D’A. Un curt amb marcada presència garriguenca al marge del seu autor, doncs molts dels integrants de l’equip tècnic son del municipi.

Cendra’ és una història intensa i intrigant, de natura i naturalesa humana. Amb una posada en escena al detall, portada a terme amb exquisida interpretació de l'actor Jordi Porter Huerre, oncle del director, sembla escalar posicions en la seva selecció dins la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Gijón, un dels més importants de l’Estat espanyol.

Porter ja va estrenar el 2016 el seu primer curtmetratge ‘Fusta’ al Cine Alhambra i ja treballa en la tercera entrega del que conformarà aquesta trilogia basada en antropologia vegetal, titulada ‘Brot’.

cendra s-680041323-large

blog comments powered by Disqus