Lluc valverde_LaGarrigaEl proper dijous dia 27 d’octubre, tindrà lloc a l’edifici de La Torre del Fanal una xerrada sobre el cas de Lluc Valverde, el manifestant català que va protestar a França contra la reforma laboral i que ha estat condemnat a un any de presó i 11.000 euros de multa després d’haver patit, segons denuncia el jove, maltractaments físics i psicològics durant la seva detenció el passat 15 d’abril a París.

Valverde, estudiant de teatre a la Universitat de París, va passar 60 hores a la presó per, finalment, ser jutjat el passat mes de juliol i condemnat a 12 mesos de captiveri, a banda de la severa multa econòmica. Hi ha habilitada una pàgina de suport a Facebook per tal d’explicar el seu cas.

Aquest dijous a les set de la tarda, doncs, el protagonista d’aquest trist episodi relacionat amb la violència policial explicarà el seu testimoni a la Garriga, acompanyat de Jöel Domenjoud i Valentin Michel, membres de Défense Collective Place de la République (París), i de la garriguenca Joana Voisin, actualment col·laboradora de La Directa a la capital francesa. 

blog comments powered by Disqus