Ruta del_Pintxo_LG_01La que enguany serà la sisena edició de la consolidada Ruta del Pintxo de la Garriga tindrà lloc, com ja és costum, la setmana abans que comenci la Festa Major del poble –és a dir, de dijous 21 a dijous 28 de juliol– i comptarà amb un total de 40 participants. El preu del pintxo es manté en 2,5 euros, acompanyat d’un quinto o canya Estrella Damm i, segons anuncien els seus organitzadors, l’edició d’aquest 2016 vindrà amb moltes novetats.

Tal i com ja va succeir l’any passat, els assistents a la ruta que acreditin 7 visites a diferents establiments, rebran un obsequi record de l’edició d’enguany, segellant el “passaport” de la Ruta del Pintxo 2016. I és que, sense anar més lluny, l’any passat es van comptabilitzar més de 36.000 vots dels usuaris que van voler puntuar les seves degustacions, en una clara mostra de la dinamització que això suposa durant aquella setmana pel comerç de restauració de la Garriga.

Tornant a les novetats d’enguany, una de les més destacades és la recuperació del concurs fotogràfic a través de l’etiqueta d’Instagram o Twitter #RutaPintxoLG on s’escollirà la millor instantània, que es guardonarà amb un premi en una festa als jardins de Can Raspall el dimarts 2 d’agost, on també s’entregaran d’altres obsequis.

La Ruta del Pintxo, activitat organitzada per l’entitat Projecte Mexcla’t, estrena pàgina web i compta també amb perfils a Facebook i Twitter (aquest últim, de Projecte Mexcla't), des d’on publicaran tota la informació i actualitzacions necessàries.

Fotografia extreta de La Ruta del Pintxo

blog comments powered by Disqus