Llet nostraEn la línia de les noves i diverses activitats endegada pel Cinema Alhambra de la Garriga d’ençà de la seva reobertura, aquest divendres a les 18 h tindrà lloc a les seves instal·lacions un acte que poc té a veure amb el setè art, però molt amb l’handbol, un esport de llarga tradició i arrelament al poble. I és que el cinema de la Garriga serà l’escenari de la festa d’inauguració de la temporada de l’handbol base català de la mà de Llet Nostra i amb la presència de jugadors del primer equip del Barça d’aquesta disciplina. Alhora, es lliuraran els premis corresponents al concurs de vídeos Glop Llet Nostra als equips CEACA Tàrrega i Joventut Handbol la Llagosta.

El Cinema Alhambra i Llet Nostra, empresa patrocinadora des de 2005 del primer equip d’handbol del Barça, conviden tots els membres dels clubs d’handbol catalans a aquest acte d’inici de temporada, prèvia confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per altra banda, aquesta no serà l’única activitat extra que organitza l’Alhambra pels propers dies, doncs la setmana vinent també en tenen previstes de noves:

Dia 13 d’octubre, a les 11:00 h: Roda de premsa i presentació de la pel·lícula Ànima.

Dia 17 d’octubre, a les 21:30 h: Estrena de la pel·lícula Ànima.

Dies 18 i 19 d’octubre, a les 17:00 h: Espectacle de ball de l’Escola Tukupracum i pel·lícula Cantando bajo la lluvia.

blog comments powered by Disqus