thumb mexclatLa setmana passada es va realitzar una reunió entre els establiments i l'entitat Projecte Mexcla’t, responsable de l'organització de la Ruta del Pintxo, per tal d’explicar de primera mà quines seran les novetats que s'introduiran a la 5a edició.

Un dels acords més importants a què es va arribar va ser establir el calendari en què es farà la Ruta del Pintxo d’enguany. En aquest sentit, es va acordar que es repetirà el mateix model i que tindrà una setmana de durada (del 24 de juliol fins el 31 del mateix mes).

Es va prendre aquesta decisió tenint en compte la necessitat que coincideixi amb un cap de setmana per així afavorir l’afluència de gent als restaurants, i que tingui una setmana de durada per tal de permetre que es tastin totes les propostes fetes pels restaurants i locals participants.

Com ja es va fer l’any passat, s’editarà un planell on tothom podrà consultar la ubicació de cada establiment, els horaris de servei de les consumicions i també tota la relació dels pintxos que es podran tastar.

També es va acordar seguir amb el mateix preu per consumició: 2.50 €, que inclou el Pintxo i també una beguda.

Des de la organització s’ha establer com a número màxim de participants una trentena de locals, i es donarà prioritat als locals que van participar l’any passat com a mostra de fidelitat.

Els locals que no van poder assistir a la reunió, poden demanar informació enviant un correu electrònic a l’entitat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

blog comments powered by Disqus