Dia Contra_Violencia_01El dilluns dia 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones i l’Ajuntament ha programat un conjunt d’activitats per afegir-se a la reivindicació i ajudar a la conscienciació d’un problema encara arrelat en la nostra societat.

Així, els dies 22 i 29 de novembre i 13 i 20 de desembre tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca de la Garriga el taller titulat “Sensibilització contra la violència de gènere”, adreçat a dones que busquen el seu desenvolupament integral mitjançant la sensibilització i l’adquisició d’eines metodològiques per prevenir aquest tipus de violència. Durant les sessions de treball es tractaran aspectes com la identitat de gènere, les manifestacions de poder,  els estereotips o els rols de gènere. Serà, durant les dates esmentades, de 9:30 a 11:30 hores.

Per altra banda, els agents de la Policia Local impartiran el “Taller de defensa personal per a dones” el dissabte dia 30 de novembre d’11 a 13 hores, al pavelló de Can Noguera. Les inscripcions a tots dos tallers, que són gratuïts, es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o als Serveis Socials (93 871 90 95).

Per últim, l’Institut Vil·la Romana també se suma a la commemoració d’aquesta jornada amb el taller “Prevenció de la violència en la parella jove”, el dia 29 de novembre, com també ho fa el Casal de Joves amb la seva “Tarda de conya”, el mateix dia. A més, el programa contempla la lectura del Manifest per l’eradicació de la violència vers les dones durant el Ple del 20 de novembre.

blog comments powered by Disqus