thumb Marti Oliveras 01La situació meteorològica dels darrers dies ha vingut marcada per l'estabilitat en conjunt, però amb unes temperatures més primaverals, especialment a les nits, en què hem tornat a tenir uns valors freds, amb mínimes a l'entorn dels 10°C a la Garriga. 

De dia, però, el sol "apreta" i les temperatures tiren cap amunt, amb màximes entre els 25 i els 30°C.

La tendència de cara els propers dies serà la mateixa, amb un temps molt estable en conjunt, si bé tindrem algunes nuvolades de tarda que acabaran descarregant ruixats i tempestes en punts del Pirineu i de la meitat nord del país, cada dia més conforme avanci la setmana.

Amb tot, arribarem a una revetlla de Sant Joan de ple estiu però amb l'ull posat a les tempestes que a partir de migdia podran fer acte de presència a força indrets de la meitat nord, però poc importants en conjunt. 

A la Garriga, per tant, en principi no s'esperen precipitacions durant la revetlla d'enguany. Les tempestes podrien arribar al nord del Montseny i al Moianès.

La temperatura baixarà quan es pongui el sol, fent que l'ambient de nit i matinada sigui fresc, amb una mínima a l'entorn dels 15°C.

La resta de la setmana seguirà la mateixa tònica de temps de ruixats de tarda en punts de muntanya, per la que no s'esperen canvis destacables.

Bona revetlla a tots i totes, salut i méteo!

Martí Oliveras Aumedes (@GarrigaMeteo)

blog comments powered by Disqus