thumb Marti Oliveras 01La previsió ens indica una setmana amb un temps molt canviant, poc definit.

Ens trobem en terra de ningú i el pas d'alguns sistemes frontals afavoriran que tinguem una mica de tot durant aquests propers dies a la Garriga.

D'entrada, aquest dimarts ens creua un front que podrà deixar nevades al Pirineu a partir d'uns 1.500 m. de cota. A la resta de Catalunya, esperem una jornada marcada per la nuvolositat i també per alguns ruixats que, poc o molt, acabaran arribant a totes les comarques. L'ambient serà força fresc i humit, amb màximes que al nostre poble es quedaran curtes, a l'entorn dels 13 o 14°C.

La resta de la setmana es presenta més estable, amb domini del sol, almenys fins divendres. Les temperatures diürnes es recuperaran fins llavors i l'estiuet de Sant Martí que no haurem tingut dimarts, sembla que el tindrem dijous amb màximes que voltarien els 18°C.

De cara al cap de setmana, sembla que el temps podria tornar a perdre estavilitat. L'arribada d'un nou front de procedència atlàntica faria augmentar la nuvolositat. En tot cas, però, queden molts dies i s'haurà d'anar seguint.

Seguirem actualitzant la informació a través del nostre compte de Twitter (@GarrigaMeteo).

Bona setmana a tots/es, salut i méteo!

blog comments powered by Disqus