Marti Oliveras_01La setmana ha començat amb restes d'inestabilitat. La jornada d'aquest passat dilluns ha vingut marcada per la variabilitat i les temperatures fresques de nit i agradables a migdia. Però, com continuarà la setmana, meteorològicament parlant, a la Garriga?

Doncs bé, tot sembla indicar que seguirem amb un temps insegur, amb restes d'inestabilitat que continuarà manifestant-se al llarg de les properes jornades.

D'entrada, esperem un dimarts ennuvolat en conjunt i amb precipitacions que seran abundants en punts de la costa i de les comarques del nord-est. Així, a la Garriga es preveu que plogui ja de bon matí i al llarg del dia seguirà existint la possibilitat de rebre nous ruixats i/o tempestes. Es podrien acumular fins a més de 20 mm. 

De cara al dimecres, el temps tendiria a estabilitzar-se transitòriament a l'espera d'un dijous novament ennuvolat i amb risc de noves precipitacions. I finalment, el divendres i durant el cap de setmana, la situació aniria millorant i esperem un final de setmana amb més estones de sol, tot i alguns ruixats en punts de muntanya de la meitat nord del país.

Les temperatures, amb tot, seguiran normals per l'època: fresques de nit i a primeres hores, amb mínimes que rondaran els 14-15ºC, i ambient suau a migdia, amb màximes lleugerament superiors als 20 a 22ºC.

Seguirem l'evolució de tot plegat i actualitzarem la informació properament. Com sempre, sabeu que podeu seguir el temps del nostre poble a través del nostre compte de Twitter @GarrigaMeteo.

Bona setmana a tots/es,salut i méteo!

blog comments powered by Disqus