thumb Marti Oliveras 01Les previsions finalment s'han complert i hem pogut gaudir de la Festa Major de la Garriga amb un temps prou estable en conjunt.

La meteorologia de la setmana que avui comencem es presenta novament canviant. Tot sembla indicar que seguirem amb una llei de temps poc definida, tal i com ha passat durant gran part del mes de juliol.

Així, esperem unes jornades variables amb possibilitat de que algun xàfec o tempesta acabi afectant-nos, especialment durant les tardes.

Les temperatures, lluny de marcar valors de canícula, seguiran relativament poc càlides. De nit, si sortiu a sopar, el jersei esdevindrà clau per a no refredar-vos.

Resumint, doncs: primera setmana d'agost a la Garriga amb un temps poc definit i ambient càlid però lluny de cap onada de calor.

D'altra banda, informar-vos que aquesta és l’última previsió que fem de l'estiu. Nosaltres marxem de vacances i, per tant, ens retrobem al setembre amb tota la méteo de la Garriga a través del nostre compte de Twitter (@GarrigaMeteo).

Tot i així, estarem a la vostra disposició de qualsevol aclariment i llegirem i respondrem encantats els vostres tuits i e-mails.

Bona setmana a tots/es, a gaudir de les vacances i ens retrobem ben aviat!

Una abraçada, salut i méteo!

 

blog comments powered by Disqus