Marti Oliveras_01La setmana entrant es presenta novament estable en conjunt, meteorològicament parlant, a la Garriga. Després d'un diumenge mig ennuvolat i amb precipitacions en molts punts del nord-est del país, fruit del front associat a l'aire fred en alçada, esperem un inici de setmana més estable tot i alguns núvols, i amb unes temperatures que tornaran a pujar a mesura que avanci la setmana.

Aquest dilluns es presenta encara amb restes d'inestabilitat; els núvols s'alternaran amb el sol i de cara a la tarda vespre no és impossible que ens arribi algun ruixat o tempesta puntual. Tanmateix, de cara a la resta de dies, el temps tendirà a estabilitzar-se i, per tant, el sol i les altes temperatures tornaran a ser protagonistes a la Garriga.

Així doncs, la setmana es presenta  tranquil·la i sense masses complicacions pel què fa al temps. La pluja serà cara de veure i el sol i les altes temperatures ens acompanyaran gran part de la setmana. De nit anirà bé tenir un jersei a mà, tot i que no seran nits de mal dormir perquè refrescarà.

Seguirem de ben a prop l'evolució de tot plegat i actualitzarem la informació properament.

Bona setmana a tots/es, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

blog comments powered by Disqus