Marti Oliveras_01La setmana acaba suau i sense complicacions pel què fa al temps a la Garriga. Ara bé, la setmana entrant es presenta més inestable, almenys en els seus inicis. L'arribada d'un sistema frontal acompanyat de força aire fred en alçada, farà augmentar la inestabilitat aquest dilluns i dimarts. Així, s'espera un dilluns gris i passat per aigua a la majoria de comarques catalanes, amb tempestes que podran descarregar amb força. Les temperatures baixaran de forma clara arreu i al Pirineu l'ambient serà de plena tardor durant aquestes primeres jornades de la setmana.

Caldrà seguir com evolucionen els mapes, però tot sembla indicar que la inestabilitat anirà clarament a menys a mesura que avanci la setmana i de cara al dijous, divendres i durant el cap de setmana podria tornar a dominar àmpliament el sol i acompanyat d'unes temperatures més càlides, habituals per l'època. Tot i així, res fa pensar en onades de calor de cara al que resta de juliol. De moment, la calor forta no es veu per enlloc.

Com sempre, però, queden molts dies i serà bo anar-ho seguint jornada rere jornada.

Ara, hem de tenir l'ull posat a la jornada del dilluns: molta precaució perquè, ja de matinada, hi ha risc de tempestes fortes a la Garriga i comarca. Pel què fa a les temperatures, aquest dilluns i dimarts recuperarem la jaqueta en moments de xàfec. La màniga curta, de dia, la veurem poc entre els garriguencs.

Us animem a que, com sempre, seguiu les nostres actualitzacions del temps del nostre poble a través del compte de Twitter @GarrigaMéteo.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

blog comments powered by Disqus